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	Warszawa, 27.08.2015 r.

STATEMENT No 2

The Commission on public procurement of Institute of Aviation informs, that we have received a question from Economic Operator to the tender procedure ref. No. 75/DE/Z/15. According to  article 38 paragraph 1 of Public Procurement Law of 29 January 2004, the Awarding Entity answers as follows:

Question 1
The Technical Requirements talk about a 4-tow thermoplastic head, but not specifically “laser”. The word “laser” is (I think) not mentioned anywhere in the Tech Requirements document.  Can someone please confirm:  is laser heating not a requirement, i.e. hot gas torch system is OK?  

Answer
A kind of heating device is not defined by the Customer, it is obligatory to fulfill requirement 1.1.5 of the Technical Requirements (Appendix No. 2). It is not obligatory to use the laser for the heating proces.
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